Aanmelden


vul hieronder je e-mailadres en wachtwoord in om aan te melden!

E-mailadres:

Wachtwoord:

Stichting Recreatiezaalvoetbal Heerhugowaard

Onze competitie

De Stichting Recreatiezaalvoetbal Heerhugowaard is een organisatie die sinds 1985 zaalvoetbalwedstrijden organiseert voor vrienden- en bedrijventeams uit (de regio) Heerhugowaard.

Al geruime tijd bestaat onze competitie uit 4 poules (A-, B-, C- en D-poule) met elk 12 teams. Elk team kan per seizoen maximaal 18 spelers inzetten. Gedurende het seizoen mogen deze spelers niet voor een ander team -spelend in onze competitie- uitkomen.
De B- en C-poule spelen een gehele onderlinge competitie. De A- en D-poule word gespeeld volgens zogenaamd ‘schots-model’, wat betekent dat halverwege de competitie de poule wordt verdeeld in een bovenste en onderste helft, waarbij beide helften in onderlinge competitie verder gaan.
Tevens spelen alle teams mee in een bekercompetitie welke door het seizoen heen in het wedstrijdprogramma is opgenomen.
We hanteren periodes en periodekampioenschappen. De periodekampioenen strijden in het opvolgende seizoen in toernooivorm om de Harry Meiboombokaal (periodekampioenen A- en B-poule) of de Arie de Boerbokaal (periodekampioenen C- en D-poule).
De supercup is de strijd tussen de bekerwinnaar en de kampioen van de A-poule.

Elk team heeft gedurende het seizoen ca. 2 à 3 zaaldiensten. Bij deze zaaldiensten moeten gedurende de wedstrijdavond minimaal 2 personen aanwezig zijn om ervoor te zorgen dat de wedstrijdtijd en de standen worden bijgehouden en de wedstrijdformulieren worden ingevuld.
Bijna alle wedstrijden worden geleid door een scheidsrechter. Mocht onverhoopt geen scheidsrechter beschikbaar zijn dient de zaaldienst de taak van scheidsrechter op zich te nemen.
Deelnemers gaan automatisch akkoord met ons meest recente Huishoudelijk Reglement (te vinden onder ‘Documenten’ op deze website).

Het seizoen begint omstreeks eind augustus en duurt tot ongeveer eind mei.
Onze wedstrijden worden gespeeld in de zalen van de Deimoshal en van de Waardergolf en voornamelijk op dinsdag, woensdag, donderdag en zaterdag.
Bij aanvang van het seizoen zijn alle wedstrijden reeds ingepland en is het volledige programma dus bekend!

De actuele kosten per seizoen voor deelname zijn op te vragen bij het secretariaat. Of er nu 5 personen deelnemen of 18; De kosten worden per team berekend en dienen bij aanvang van het seizoen te worden voldaan. Ter indicatie: Het bedrag voor seizoen 2019-2020 bedraagt €650,-

Individueel –zonder team- inschrijven is bij ons niet mogelijk.